DRÓB

Lista produktów podzielonych według grup technologicznych

SPRZEDAŻ TYLKO DLA LEKARZY WETERYNARII


  





  




ONIALL

Pokaż filtry
Mieszanka paszowa uzupełniająca

Charakterystyka produktu

ONIALL to ziołowa kompozycja skoncentrowanych wyciągów z czosnku, cebuli, oregano i papryczki chili, których substancje czynne (alicyna, tymol, karwakrol i kapsaicyna) charakteryzują się dużym wpływem na zwalczanie patogennych mikroorganizmów przewodu pokarmowego oraz wpływają na poprawę apetytu u ptaków.



Zastosowanie

wszystkie gatunki i grupy produkcyjne drobiu



Wskazania

Preparat  przeznaczony jest do podawania:

  •  przy nieżytach i zakażeniach przewodu pokarmowego oraz występowaniu biegunek
  • przy problemach związanych z  pobieraniem, trawieniem i przyswajaniem paszy
  • w celu pobudzenia reakcji obronnych organizmu


Stosowanie

Nieżyty jelit oraz zakażenia przewodu pokarmowego:

  • ONIALL 500 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-7 dni
  • ONIALL 500 ml + COCCI bloker 500 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-5 dni
  • ONIALL 500 ml + OREGO STRONG 200-300 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-5 dni

 

Zaburzenia pobierania, trawienia i wykorzystania paszy:

  • ONIALL 500 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-7 dni
  • ONIALL 500 ml + OREGO STRONG 200-300 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-5 dni

 

Problemy z mokrą ściółką:

  • ONIALL 500 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-7 dni
  • ONIALL 500 ml + ACTIV 1 l/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-7 dni

 

Pobudzenie reakcji obronnych organizmu (wysoka odporność na infekcje):

  • ONIALL 500 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-7 dni
  • ONIALL 500 ml + FITO STIM 300 ml/ 1000 l wody do picia, 8-12 h dziennie, przez 3-5 dni

 



Skład

Preparat zawiera m.in.:
Materiały paszowe:

  • gliceryna
  • glikol propylenowy
Dodatki zootechniczne:
  • wyciąg z czosnku pospolitego
  • wyciąg z lebiodki pospolitej
  • wyciąg z cebuli zwyczajnej
  • wyciąg z papryki rocznej (kapsaicyna)
© PROFEED